Pregnant 5week4days

Hi. Saya 1st time pregnant. Umur 24 and period regular. Ada scan haritu waktu 5w. Tapi nmpak kantung je. Normal ke mengandung tapi takde alahan takde rasa penat dan letih? #ingintahu #firstmom

14 Các câu trả lời

sama saya pun first time jugak, ada la rasa mual2 tapi tak teruk sangat sampai nak muntah ke apa. risau jugak sbb fikir mcm betul ke ni pregnant takde muntah2 pun 😅 symptoms lain sis ada tak? macam perut kembung, sore breasts, cepat muak bila makan sesetengah jenis makanan..

2mo trước

saya rasa mcm ni skrng..ada selera makan tp cepat kenyang bila makan..😅

Tahniah sis. Normal je tkde alahan. Sy tk pernah ada alahan everytime pregnant. Dulu tk letih jgk tp skrg maybe dah meningkat usia so agak letih & cpt mengah 😆

Normal. Saya waktu hamil anak sulung 1st trimester cuma letih dan ngantuk je. alahan lain tak ada. Mengemas pun cergas je. lain² anak, lain² pembawaan.

5w nampak kantung tu normal.. rasanya mesti doktor beri date lagi 2 minggu untuk next scan kan.. normal, masa 1st pregnent sy tak ada alahan..

normal awak, Saya anak sulung rasa macam tak pregnant je 😅 now tengah hamil anak kedua , pun sama takda alahan sangat

normal kot..saya pregnant anak pertama pun tak ada alahan sgt..yg kali kedua ni pun mcm tak ada apa je..cuma rasa mual2 je..

normal sis. selalu nya 7 weeks ke atas baru nampak baby and dpt dgr jantung mereka. btw congrats 🥰

normal je,, sama MCM Sy sis baru 5week3days last week scan TVS nampak kantung je and XDA alahan apa2

Normal sis, saya pon mengandung tak de alahan alhamdulillah ni kali ketiga saya pregnant..

samalah dgn saya . saya dah 5w6d tapi alahan xda langsung😅