Anak nangis malam

Hai, mommies smua.. Normal ke eh, bby sy asyik ngis wktu mlm.. kdg bila mlm jdi fobia dh tkut ank mngis.. siang elok jer tdonya xda pulak nk mngis truk2.. bila siang pndai je mngisap susu bdan.. bila malam dy xnak mnyusu, asyik luahkan puting pstu smbung ngis.. pning sy.. Hmpir jdi zombie dh ammi nya, stiap anak mngis.. klu dia mngis satu rumah bgn dgr suara dia.. 😂 Btw, bby bru brusia 22 hari.. #firs1stimemom #ingintahu #firstmom #worrymommy

2 Các câu trả lời

Hehe bagi sy normal sebb anak sy pun waktu pantang macam ni. Tapi sekarang dia tukar perangai lain pulak. Malam tido siang taknak tido. Pening kepala ibu dia. 🤣🤣

bby baru nk menyesuaikan diri dgn alam lain. dh terbiasa bila siang dia rehat, malam dia aktif.