Baby 2 bulan

Normal ke bby 2bulan nk tido berdkung, try suap ssu tanak, ngis mcm kne pukul

5 Các câu trả lời

normal.. skrg dh 5 bulan.. masih tido dlm peluk.. siang je la.. mlm elok je tido sdri.. 8 mlm je dia layan diri sdri pastu tido.. siang mmg mami xbuat keje sgt.. mlm bru mami kemas umah.. siang mmg dukung peluk dia je.. makan pun duk peluk lg

Normal. Layankan aje. Mungkin dengan berdukung tu comfort zone baby. Boleh belajar baby language dengan lebih lanjut lagi

follow fb baby language. banyak tips dn maklumat kita boleh dpt. cara nak handle baby

Tgk juga.. mcm anak sy dulu rupanya kena angin pasang..

1y trước

Mcm mne awk thu dia kne angin pasang?

normal