baby hisap jari

normal ke bby 11 bulan 4 hari suka hisap jari? sy perasan ada 4 5 hari dah.. #firstbaby

3 Các câu trả lời

Betul2 hisap? atau dia gigit2. Anak saya dia gigit2 je, bila check rupanya gigi nak tumbuh.

1y trước

hisap sis. hahaha. nikmat betul tu. gigi dah 8 dah.. bru je lagi ni prangai ni😂

anak sye 2tahun lately ni suka sgt masukkan jari dia dlm mulut😅. habit dia kot sis.

1y trước

itulah. risau kalau biasa jd habit kang kedepan giginya.. time kcik2 3 bulan dulu yela biar sbb hisap jari tu bagus untuk prkembangan dia.. ni dah 11 bulan lebih rasa mcm kne tegah 😂

maybe gigi nak tumbuh kot