normal ke baby 10week4days belom rasa

normal ke bby 10minggu3hari xde rasa pergerakan... sbb haritu doktor scan baby belom nampak mana bontot dng kepala...doktor ade lah tnye "baby ade rase gerak tak" sye cakap belom lah...lepstu check radio sound...baby belom ade dngar lagi heartbeat..#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Masa anak sulung saya 18 minggu baru rasa gerak baby... Ni preggy anak ke 2 pulak, masa 16 minggu dah rasa.. Alhamdulillah, skrg dh masuk 23 weeks 3 days baby terlampau active pulak. Selalu kicking, boxing berjoget agaknya dalam tu.. Heheheh

Normal, biasanya 18 minggu ke atas baru rasa pergerakan halus