Kepala baby dibawah atau tak?

Salam nk tye mcm mne nak tahu kepala bby da ade dibwh atau tak? Kalau ada rasa gerakkan dibwh tu dikira kepala bby belom dibawah ke?? Pengalaman korang bersalin normal rasa gerakkan baby atas atau bawah??? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Masa scan boleh tny Doc nnti. Biasa Doc akan inform. Atau masa nurse ambik ukuran perut boleh tny. By 28 weeks ada yang kepala baby dh bgerak ke bawah.

sya hari ni dah masuk 28 minggu.. scan bayi kepala bbay dah dekat bawah