Bayi 5bln11hr blm boleh duduk

Normal ke bayi sy blm boleh duduk.sbb bnyk nmpk baby 5m++dah boleh duduk..risau pulak...

5 Các câu trả lời

kena try ajar bby duduk..try tgk dkt utube yg sy share link ini hrp dpt mmbntu puan https://youtu.be/Yn-fsSVqjms?si=nby3iqbT_vbrMjcC mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

ajar je.. cukup masa dia nanti kalau dia takde masalah lain insyaallah boleh la tu. nak ajar duduk tu jgn lepaskan peluang bg vocab baru kat anak jgk..

ank sy pun 5bln lebih skrg, blum pndai dduk sndiri😅 Dduk pun perlukan sokongan

duduk sendiri ke ? biasa baby pndai duduk sendiri lps pandai merangkak

ok ..terima kasih bnyk 😊