2mnth

Normal ke bayi 2 bulan buang air besar 2 hari ke 3 hari skli. Najis normal xkeras or cair. Anak minum susu FM similac lf.

2 Các câu trả lời

Normal sis..nurse ckp normal.. Ank sy 3bln pon sme 2hri bru mmbuang..tpi najisnya keras..kesian tgoknya.. Xsngup nk tgok dia mneran..Kite try tukar susu..alhamdulillah dia mmbuang ok..xkeras mcm dlu

4y trước

S26 biasa

Kalo perut tak keras, baby aktif macam biasa bby ok je tu..kalo sebalik tu better bawak jumpa doc