Baby xbergerak masa scan tapi degupan jantung semua ok

Normal ke baby xbergerak msa scan even doct dah kcau2 still xbgerak tp jntung bby smua ok n bby mmbesar elok.. Atau mgkin bby tdo?

15 Các câu trả lời

normal klu third trimester dia rasa sempit klu nk gerak tu mesti rasa tendangn kuat tpi lambat

Next time cuba makan aiskrim sebelum scan tu. Biasa baby aktif kalau lepas makan

Normal. My baby always move before scan. During scan don't want to move 😂

Normal. Sbb saya pun ingat mcm tu gak. Lps makan baby gerak2 aktif

normal tu sis. baby tido kli hihi jgn risau yaa.. doa baik2 ja

pergi scan lepas makan. insyaAllah baby aktif je.

normal...baby tidur

normal je sis

baby sleeping

Baby tidur.