Bby mmbesar tpi xde heartbeat

Hai semua. Sy baru balik scan kat kk. 9weeks.. Doc ckp bby mmbesar sbb sblm ni 1.38cm tpi tadi 1.57cm.. tapi heatbeat tak nampak.. normal ke?? Boleh ke bby membesar tanpa jantung? Sy risau sgt. Ni 1st baby..

2 Các câu trả lời

hello sis , blh share X mcm mna lpas scan Tu ? still X nmpk heartbeat X ?? sbb sy tngah Alami Benda yg sma bru je Pg kk scan bby Ada nmpk, tpi heartbeat xde .. sblm ni scan kat hsptal nmpk bby & heartbeat mcm mana ye ..

1y trước

klau nak double confirm Pg try cek dkt klink lain sis.. sy buat mcm Tu, sblm pg tarikh appointment yg kna bgi sbb risau, sbb Ada klink kdang X jelas atau scan dia Ada mslah sikit, sbb rmai je yg Ada case yg Sama mcm ni scan kt klink lain Ada nmpk, klau sy pnya mmg scan 2/3 kli perut&mlalui bawah dkt klink yg brbeza.. dh scan mmg xde heartbeat, lpas 2 mnggu miscarriage trus, xprlu d&c pun sbb kluar sndri..

takoe tgk lg 2 mggu . kdg² tak dpt kesan lg . mcm biras sy la . last² rupanya elok je babynye hehe

5y trước

Owhh..so kne tunggu jela ea.. tq ea sis.lega siket sy dgar mcmtuu..kdg2 ayat doc ni myakitkan hati.. takut kandungan xjdi. Tp dia mmbesar.. doakan sy ea awk.. lagi 2 mggu nk kne repeat scan.. harap2 smuanya ok.. aminn