Normal ke X?

normal ke baby umur 2bln.. susu campor b/f + formula.. x berak sehari @ 2 hr? kalau berak pun macam terkincit je.. sorry bukan nk buat korang geli..

Normal ke X?
2 Các câu trả lời

susu ibu xpe kalau x berak selalu sis sb jadi darah daging dn untuk daya tahan baby. kadang 1 Hari 2.3 kali berak tp byk if susu ibu. kalau formula berak mcm ni means awakkena Cuba tukar susu formula. dn Cuba check kalau kt punggung baby tempat kluar najis ada luka or merah2 ke x. kadang kalau ada luka. baby xberak sgt dia tahan najis kluar sb dia sakit.

Alamak. Lain kali censored dulu. 😂 Kalau minum formula kena berak hari2.