Salam normal ke najis bayi berbau telur

Normal ke baby punya najis bau telur busuk . Tgh tdur dia boleh trberak 😭 mommy risau . Harini je dah 5x . Yg malam paling busuk 😩 anak umur 1 tahun . Bila check najis rasa tak sedap hati pula hm

6 Các câu trả lời

eh kejap. baby sy 6bulan baru start makan 6hari pon tiba2 pagi tadi bau telur busuk. sy siap tny husband knapa bau telur busuk ni. kat mana. rupanya kt seluar anak. bau melekat sbb pampers dh buang kan.. tp dia xcirit la. shari berak 2 kali

Wassalam.. klau najis tu xseperti yg ibu tgk selalu, bw la ank p cek.. blh jd keracunan mknn ke, mslh penghadaman ke apa kita xtau..

dh lebih 5x ni cirit dh ni sis..bawak ank g klinik la risau dehydrated

Pergi klinik sis, risau la.

Mcm cirit je sis

umur berapa?

2y trước

1 tahun