Bf on demand

Normal ke baby menyusu lama dalam 15-30 min lepastu dia tido dalam setengah jam atau paling lama sejam mcmtu pastu bangun nak susu. Kdg2 lepas menyusu tu dia muntah balik then dia nak susu lg. Penat dibuat nya 🥲😅 baby baru sebulan #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sama macam baby saya. Baby boy hahaa kuat menyusu. Sampaikan kita kesian nak bagi susu lagi ke tak ni bila tengok dia dh muntah tapi masih nak susu. Nak mengempeng agaknya.

sama ngn baby girl sy ni...slagi x tido dia nak nyonyot smpai luah2 susu tu..n selang 1-2 jam pon nak lgi..smpai kdg tye kt baby 'sedap sgt ke susu mama ni?'..haha

normal je. susu bdn mudah dihadam. jadi die akan cpt lpar.

bby boy ke awak? 🤣🤣

2y trước

org ckp bby boy mmng kuat menyusu kan 😂