21 weeks baby kurang gerak

Normal ke baby kurang gerak semasa 21 weeks nii. .?#ingintahu #bantusharing ##firstbaby #pregnancy #1stimemom

6 Các câu trả lời

Sabarnya, fetal movement will be inconsistent sampai week 28. Don’t worry if you have on and off movement for now. As your baby grow bigger, u will feel more intense movements. If you have big worry on this, can always go to your doctor and check it up.

Sbnrnya dia bergerak je tapi sbb rahim ibu masih besar, tu yg xterasa sgt. Nnt dah besar akan rasa lagi kuat. If risau boleh pergi scan

21w bby grak sbnarnya tp sbb ruang besar so die grak x kena dinding prut ibu sbb tu x rasa.. 28w nnti baru start kna kira 10 gerakan..

sma la..xtau cmne pergerakn baby..kadg2 rse mcm dnyutan mcm tu..tu dikira gerakn ke?

sama sy risau masa 20 week asyik rasa ni dh x rasa

sama degn saya, ank first, risau jugav

3y trước

week 28, skrg da week 31 mlm tk blh tdur, 😅 bby aktif