Cucuk baby 4 bulan normal ke

Hi mommiess nak tanya , normal ke cucuk 4 bulan baby terus jadi tak aktif & asik tido je .. 😭😭sebelum cucuk dia happy selalu ketawa dan aktif , sekarang dia moody , asik menangis , susu tak kena , tak aktif asik tido je .. bangun tidur tak sampai 20 minit dah menangis dan kerap tidur 😔😔😔.. seminggu dah berlalu ..

2 Các câu trả lời

Ank sya mcmtu pn. Tp shari je. Bdn pns, xnak mnysu, suka tidur tp skjp2 je. Bgun je nangis .

ank sy alhamdulillah baik2 je lps cucuk..mungkin bdn dia xselesa mana2..