Bintik dimuka baby

Normal ke Baby kluar bintik2 ni..Baby saya baru 17 hari macam makin banyak bintik2 ni..risaulh .#firstbaby #pleasehelp

Bintik dimuka baby
3 Các câu trả lời

normal je sis.. sis ade pakaikan minyak apa2 tak? sbb masa baby sye.. sye sapu minyak telon pasti keluar macam ni.. tapi baby suka minyak telon tu cuma tak sesuai dgn dia

Bby sya pun mcam ni msa dia msuk 10hri, dkat sebulan bru dia menghilang, tpi normal je, stiap bby mesti ada bintik² mcam ni

normal. sapu saja dgn ceradan dan bersihkan muka baby dgn air bersih lepas mnyusu.