Period Selepas Bersalin

Normal ke baby baru sebulan lebih tapi saya dah period. Rase mcm cepat pulak period. Saya fully bf. Ank 1st dlu umur 3 bulan bru sy period. Sy ingt fully bf ni lmbt dtg period sbb kacau hormon. Tp tulah ni mcm cpt sgt pulak. Ke bkn drah period. Darah lain? Ahh ghisauuu 😩 Edit: nifas hritu da stop dlm 3 hari cmtu. Sy tk trus mndi sbb nk tnggu dlu btul2 hbis. Tgk mcm da stop selama 3 hari x kuar pape. Pstu bru nk mndi wajib, eh kluar lendir darah pulak. Tu pelik period ke bkn ni #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

10 Các câu trả lời

nifas dh hbis ke ?

1mo trước

nifas tu sis. max 60hari. kalau stop more than 15days dikira period selepas tu