Clingy baby

Normal ke baby 5 bulan clingy? Takmau diletak. Kalau mood dia ok, letak bawah main sendiri dalam 15 min gitu pastu bosan mintak orang dukung. Kalau mood tak ok, saya terpaksa pakai baby carrier smbil buat kerja rumah. Kadang tunggu baby tidur baru boleh buat kerja. Hmm. Jarang sangat la mood baby ok untuk main sendiri. #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

sedang lalui 😁 baby boy 5bulan jugak .. kita letak dia kat bawah okay as long dia nmpk muka kita .. ada la 20 30minit, pastu bosan mmg duduk la dlm carrier dia .. klau kerja dh siap, kita g kat dia pandang muka dia, elok gelak² 😭 .. n anak sy lgi high demand, walaupun tidur dia nk Kita duk sblah, dia boleh tahu ye kita bangun, 5minit je tggal, confirm bunyik 😭 klau x tggal elok tidur 2 3jam, sabo je la 😅

Normal rasanya sbb 5 bulan dia nak belajar duduk dah. Jdi dia lagi suka di dokong. Cara saya baringkan mcm kepala tinggi. Mcm menyando duduk tu