baby 5 bulan..

normal ke baby 5 bulan belum berapa mahir bertiarap kepala mmg dah kuat tegak mmg selalu pusing juga nak bertiarap tpi x brapa mahir lgi.. kdg kepala dia jatuh2 muka kat atas katil😅😂 . baby lain2 perkembangan kan.. so nak tahu dgn mommies lain😊#firstbaby

2 Các câu trả lời

Normal je wak, awak boleh rujuk buku anak sampai bape bulan untuk die pandai satu satu kemahiran tuh. Macam anak kawan saye, 5 bulan da duduk, tapi anak saye baru meniarap. Lain anak lain milestone. Kekadang ade yang skip. Terus positif.

rajin buat tummy time x?