baby kurg myusu

normal ke baby 3bulan kurg myusu ? anak sya 3bulan lebih kurg myusu anak sya fully susu formula ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Baby sy baru lepas fasa ni. 2 minggu juga taknak menyusu. Tp sy tetap offer dia susu. Kalau still taknak, tnggu dia mamai or tidur sis bg dia susu. Baby sy lepas je fasa ni, terus dia mnum lebih byk oz drpd sbelum ni.

1y trước

sya perasan lps je injek 3bulan dia jdi kurg myusu risau jugak sya 🥹 tp da tnya mcm ni alhamdullilah lega la jugak sbb anak sya full botol dgn susu formula

Sedang mengalami growth spurt atau nursing strike? Teruskan offer dia susu dgn kasih sayang.

1y trước

Sama-sama