3 hari tak membuang (berak)

Normal ke baby 39 hari tidak membuang. Dah nak masuk hari ke 4 masih lagi tidak membuanh. Baby asyik kentut jew. Perut tidak kembung pun. Baby minum susu ibu dan susu formula jarang² je bagi. Dalam sehari sekali je bagi susu formula. Baby banyak minum susu ibu.

1 Trả lời

Normal sis.. Ank saya pernah sampai 5 hari tanya doktor ckp normal asalkan bby kentut

4y trước

Yeke...nk masuk hari ke 5 baru membuang.hampir² nk bawa pi klinik dah. Nasib baik x sempat pi klinik.