baby 3 weeks +

Normal ke baby 3 weeks + meragam dlm tgh malam?

baby 3 weeks +
204 Các câu trả lời

Sama dgn sy... Ank 3 weeks.. Meragam teruk.. Nangis smpi biru muka Dan x keluar suara.. Huhuhu.. High demand bby.. Klu tidor terganggu mmg mcm tu la die mengamuk.. Sabar je la.. Huhu

sama saya sis.. saya dah berpantang 22 hari.. saya me nangis pg td sbb anak x nk letak.. dia nk kita peluk baru dia tido.. pastu muntah tu yg buat saya risau even dah sendawakan dia 😂

Normal la..saya masih berpantang 26 hari.. baby saya siang tidur 2/3jam baru bangun mintak susu.. Klau malam pulak 1/2jam bangun susu lepas tu sambung tidur balik..

kalau baby saya...dia kerap meragam...nak mandi menangis...nak tidur menangis.....nak menyusu pun menangis...baring sekejap pun....menangis....tapi kalau nak boleh juga try balm tasneem naturel calmtime & sleeptime....

3y trước

mcm ank sulung sya...tu asik mnagis saja..ank no dua pn bgitu jg..

Normal sis.. kdg2 tu kita pun boleh menangis sekali 😆.. kdg2 sampai subuh xtido tu perkara biasa..sekarang dah 2bulan lain pulak ragam dia, xnak tido siang pulak dah..

5y trước

Tula..kena tawaf 1 rumah dulu baru bertenang..tu pun belum tentu tido..masuk 6ptg baru mengantuk nk tido.. kalau x, nap sekejap2 je

1 week. Baby tdo Siang je. Second week. Sya Dah dpt ajar baby tdo time mlm. Skg ni lps magribh dlm 8lbh bru bgi baby tdo. Sblm tdo klu utk Muslim galakn selawat, bca ayat kursi. .

baby saya 23 harii alhamdulillah beralih tempat dri hospital ke rumh nenek saya dn balik ke rumh nenek suamii anak tetap tidur dgn lena tidak meragam tidak berjaga klau dia nangis sbb nk susu je

Sama anak saya lepas sihat dari kuning memang kuat meragam sblm ni dari asar sampai nak kesubuh mesti meragam tido kejap2 nangis . Kalau malam lagi die meragam kuat macam kena dera pon ada .

Baby saya pun meragam malam. Tapi yg xsedap nye sbb mak mentua bising2. Terpaksa pantang ngn suami n mak mentua. Lau ikut hati nak je balik bpantang kat kg .

Alhamdulillah baby Sy 22ari hari ni.. bimbang kembung perut ja baby ni kalau meragam, mcm Sy setiap kali tukar Pampers, mesti letak ubat kt perut, alang2 letak jgk ubat kat belakang baby .