17 weeks 3 minggu

Normal kah baby jarang gerak,risau nie

3 Các câu trả lời

17week awal lagi. Baby pun kecik lagi. Baby memang gerak tapi tak rasa sangat sbb still ada space dlm rahim tu. Nnti awak masuk 20week ke atas baru rasa kuat. Lagipun, week28 yg awak kena start kira kick. Kalau risau, pergi private dan scan tgk keadaan bby

11mo trước

sdh sy p hosptal,sbh sy ada jatuh,ok jg lh lps doktor scan tu

sama hari xpi awal lgi nk thu dia gerk kuat tu kalau 20 week ke atas mungkin rasa kuat

11mo trước

ya ,sy ada rasa jg baby gerak,sy ada jatuh,sy risau jg lah,sbh dia inda gerak,

awal lg tu