Tanda hijau di badan bayi

Normal ke baby 3 bulan keluar tanda warna hijau ni?? Saya tau masa lahir memang dh ada tanda ni tapi yg sy hairan anak sy dh 3 bulan tapi tanda ni still keluar lg.. Hari ni makin banyak pulak risau sy.. Normal ke?? Maaf lah first baby ni. Sy dh tny ibu sy dia pun ingat tk ingat cmtu, dia tk sure 😂

Tanda hijau di badan bayi
18 Các câu trả lời

Anak saya takda pula kena macam ni. So nak kata normal tu memang tak pasti. Rujuk doc ya mommy

Ni mcm tanda lahir. Anak saya pun ada. Mula2 ingt lebam. Tapi anak da 16bulan, makin pudar.

baby saya sekarang 7bulan pun tk hilang² . bagi saya kalau tk sakit takpala

ank sy dh 4 thun msih kekal ad lg...sme ad kt blkg ngn pggung

ank sy smpai umo nk masuk 6 taun pn Masih Ade blakang..bahu

normal. boleh google. ank sy pon ada

baby saya ada sikit di punggung.

normal