Anak 5 bulan tahi hijau hitam camtu

Salam warga ibu2 anak saya 5 bulan keluar tahi warna hitam hijau camtu ank saye minum susu fm lactogen.. dh 3 minggu dh kaler camtu.. sy pikir dia nk beralih bulan tpi ni dh 3 minggu risau jugakk😅😅 normal ke?? Atau kena tukar susu?

1 Trả lời

sbenar ye najis hitam ni oke dr najis warna biasa..waktu pregnant..memang digalakakan najis warna hitam..kalau pegi kk pun diorang akan bg ubat tambah darah..untuk najis warna hitam..