Baby jarang membuang

Normal ke baby 24hari berak 2hari skali , bila berak dia teran dan mnangis mcm sembelit, najis xde lah keras sgt .. sy bgi susu dupro + susu badan #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sembelit tu sis. kalau susu badan je normal. tpi kalau fm atleast sehari sekali. perut baby time2 ni tk matang lagi. kalau sembelit kita tolong. buat urutan ily, urutan bicycle, urut belakang baby dgn baby oil.

Cuba kerapkan buat urutan ILU pada perut bayi dan senaman kayuh kaki bayi.