NAK TANYA MOMMY

normal ke awal pregnancy ade cyst 3cm..sonographer kata nnt kandungan membesar dia hilang sendiri..sapa ade pengalaman ? Syaa first time jadi mcm nie #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

sama mcm saya la. 1st scan sbb nak sahkan pregnant. dr scan kata ada cyst berukuran 5cm baby saya lebih kecil dari tu(baru 6week) dia srh repeat scan dlm 2 minggu lagi. sbb dia kata kadang2 boleh hilang dgn sendiri. cyst tu diovari sebelah kiri saya. hmm. sedih la jgk. lepas scan dari dr tu, kena positif covid pulak hahaha. berganda2 dugaan. dgn alahan hamilnya. astagaaa.

3y trước

Laa yeke ? Take care sis

Happened to me. Tapi hanya detect waktu 24 weeks, sakit perut belah kanan yang teramat sangat, diagnosed as appendicitis, tapi after operate, baru tahu cyst 4cm..Sakit teramat sgt sebab dia dah ruptured masa tu..Fikirkan keselamatan anak je waktu masuk dewan bedah..Alhamdulillah dah selamat semua. This was 3 years ago

3y trước

Tq share 😊

smaa mcm saya first prgnant dlu. 2cm start 10weeks tpi xmmbesar. then scan lg jadi 1cm dah masuk 20week mcm tu dah xda. dr kata lama2 dia hilang. tapi sy ovarian cyst

Macam saya ada 4cm.. bila 17week repeat scan cyst tu dah hilang.. Alhamdulillah

semalam scan pun doc kata nanti baby besar dia akan menghilang😅

3y trước

Ooo okay2..terima kasih share..lega sikit sy..hrp cyst nie hilang laa..

Anyone ? Pleaseeee