Mimpi ketika hamil

Normal ke asyik kerap mimpi “bersama” ketika awal kehamilan slalunya org yg dimimpi tu suami, dlm smnggu ada dua tiga kali asyik mimpi almost sebulan dah tapi di alam nyata tak rasa bernafsu dan takut nak bersama sbb masih first trimester #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Macam Sy Juga Sis mimpi .. Tapi Sy takut nak Tny dlm group . Takut nanti org ckp time pregnant kita gatal pulak . Sy 17 weeks .. Sumtimes Sy Ade Tny husband. x Ade rasa nak Bersama ke. Sebap Sy ckp .Sy Ade rasa . Tapi Kita Dua Dua Takut .. suami Sy badan besar 130kg. Sy berat 80kg ..

9mo trước

Husband X berani 😂Sy pun takut

Sis walaupun dalam first trimester, boleh je kalau nak bersama. Cumanya jangan lasak lasak hehe. Untuk kesihatan ibu jugak bila dah bersama tu. Sis akan lebih happy. Jangan takut ok. Melainkan Dr yang larang sis untuk bersama atas sebab sebab kesihatan

9mo trước

Huhu itula tp kering je mngkin kna try plincir haha, trima kasih 🙏🏻

rasanya sis mimpi bersama sbb sis dah lama x bersama. sbb perkara tu kan mcm "rutin" suami isteri. hehe..sbb sy pn mcm tu.

9mo trước

Huhu okay, ada juga yg lalui benda sma, trima kasih jwbkan