Kurang Makan

Normal ke anak sy kurang makan sekarang? Umur nya 9 bulan.. Tgh fasa nak memapah, berjalan.. Makan mmg kurang sampai sy dah xde idea nak kasi makan ap.. Ibu² kat luar sana ad yg same mcm sy x?

2 Các câu trả lời

Haha normal la tu.. Sbb dia skrg da seronok nak berjalan.. Hehe.. Selalu bagi anak makan ape? Mmg time2 ni kene rajin tukar2 menu..sy salu letak anak dlm kosi mkan tu pastu bukakkan video katun.. Haha laju je dia makan

mungkin normal. cuba bg byk buah buahan kisar dlu