Pedih Ulu Hati

normal ke anak dah 6bulan tapi saya masih selalu pedih ulu hati boleh dikata kerap juga adeh siapa yg macamni juga pls sharing firstmom #anak6bulan #uluhatipedih #firstmom

1 Trả lời

Elakkan makanan dan minuman yg buat pedih ulu hati. Jaga postur tubuh dan senam sesuai kehamilan.

2mo trước

Boleh juga amalkan yg saya komen di atas. Kadang sebab pemakanan. Kadang sebab lama tak bersenam. Kadang sebab postur tak betul. Simptom gastrik pun ya. Buat pemeriksaan dgn doktor jika berlarutan ya