Spotting or what ?

Normal ke ade keluar darah then koko2 sikit aje. Sy dh 4w4d Ade yg pernah alami tak ? 🥹

1 Trả lời

saya pun tengah jadi , baru 4weeks 4 days jugak , risau hm tapi takde rasa sakit perut ke apa kan ? saya tak sakit macam biasa je tapi tu la dia keluar takbanyak tapi ada takut 😭

1y trước

Saya pernah jadi masa mengandungkan anak pertama dulu. Kalau puan takut, pergi cek dekat klinik. Sepatutnya kalau darah tu sikit sangat dan tak kerap itu normal sbb penempelan. Ada ibu2 yg bila dia mula menempel akan jadi mcm tu ada ibu yg tidak. Cuma kalau kerap dan banyak pergi klinik cek ye.