5 weeks...

Normal ke 5w kerap trsa ngilu mcm trcucuk2 bwah prut...kdg2 kiri knan trsa,kdg2 slh 1

3 Các câu trả lời

Normal sis.. saya pun macam tu saya tanya Dr. .. Dr kata mmg macam tu sbb rahim kita mengembang jadi badan kita akan rasa perubahan macam tu ☺️

normal.. proses penempelan dan rahim berkembang.. banyakkan rehat, jngn buat kerja / angkat berat

hi .. nak tanya , normal ke 5w...rasa ngilu d bwh perut, kiri kanan celah paha rasa ngilu jg..