Tanda tanda bersalin

Normal ke 38 weeks 3 days blm ade tanda tanda..ikutkan tk sabar nk deliver 😂 kawan2 smua byk dh bersalin, even due lagi lewat dari saya.. hee#firstbaby #ingintahu

5 Các câu trả lời

Sama laa kita. Takda tanda2 pn lagi. Cuma sakit bahagian ari2 jaa and susah nak bgn. igtkan nak bersalin awal sbb gap dgn anak 1st 1 tahun lebih je. Tapi takde tanda2 lagi pn haha

Saya 38w 2d hehe tapi sama la takde tanda tanda lg nk bersalin ni 😂😂 rasa sarat sgt dh perut ni, nk cpt2 bersalin 😭😭😭 semoga kita semua dipermudahkan urusan ya sis ❤️

2y trước

tu lah,kalau boleh nk cpt2..her in shaa Allah..amin

Samalaa sy bby tak nak keluar lagi padahal dah 39week dah . Sekrang nii duk pujuk suruh keluar sebb tak sabarr . Kena bnyak berjalan atapun pun senaman ringgan . In shaa allah .

Normal. Kne byk bgerak...jalan2 kt mall bg bukaan cpt. Sy 38w baru rasa kontraksi palsu, sakit kt bwh makin menjadi, perut mengeras....masih gagah bjalan & exercise utk cptkn bukaan.

2y trước

Sabar ye. Klu anak 1st mmg mkn masa sikit sbb blum ada laluan. Klu dh rasa sakit2 tu is a good progress ☺️

sy 38week4hari dh ada tanda dgn contraction skit.. tp baby still takmo kluaq lagi.. hehe