due date 16/10

normal ke 34weeks 3days asyik nak berak n kencing je .. tp tk bnyk pon kalau kencing or berak tu .. pastu perut selalu mengeras .. nk tido malam tk selesa .. kejap pusing kiri kejap pusing kanan .. sbb kalau 1 posisi je perut rasa sakit sgt . ade tak ibu2 yg rasa sama mcm saya ?? .. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

15 Các câu trả lời

Samaa 16/10 tapi 26hb ni cek laluan da sama ade czer or normal gdm on dc moga dimudakan segala urusan kite 🥰

Ada.. Kita sama.. Due date pun sama 16/10.. Kdg baby kurang gerak tu yg risau

2y trước

itu lah .. maybe kurang gerak sbb dh sempit dlm tu . hehe .. semoga urusan kita dipermudahkan .. aamiin

sma mcm sy skrg 33weeks..normal sbb nk dkat2 brslin mmg mcm tu tnda2 dia

sama. due 21/10. tp mcm trberanak awal je nie. lain mcm rasa

2y trước

Sama due 21/10...sekarang kerap sakit pinggang...kerap ngilu juga pelvic tu...rasa mcm nk kncing tapi x pun sebenarnya...

Sama lah kyta 😁