Asyik Rasa Nak kencing Dan Berak Baru 34 Weeks..

Kenapa ye agknye,br 34 week tp rase mcm nk bersalin da,kencing lebih bape kali sehari lepas tu berak pn gituh jugak pastu baby dalam ni mcm xreti diam asyik pusing sana pusing sini terasa sgt sakit.nk gerak atau jalan sikit sakit kat ari².

1 Trả lời

Normal sis. Make sure banyakkan minum air. Kalau baby gerak non stop dalam masa sejam ke, better refer dgn doc ye

3y trước

tu la,esok igt br nk g klinik.baby mcm tak reti diam je.jap² dia mcm xselesa tu.