Kandungan 35weeks

normal ke kandungan 35weeks asyik nak kencing je . Pastu selalu rasa nak berak tapi tak keluar pun tahi . Pastu tdo pon tak selesa . Mengiring kanan salah kiri pun salah . Susah nak cari keselesaan . Baby pun asyik mengeras je . #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

kita sama sis saya pun alami benda yg sama. saya 34 minggu 4 hari rasa nak berak tapi tak berak. kadang rasa nak berak campur sakit ke perut tapi tk sakit sgt🥺 baby pun kadang mengeras. saya ingat saya je rasa mcm tu🥺 first time mom juga

normal. asyik nk kencing sbb baby dah masuk laluan so byk menekan bhg pundi kencing tmbh pulak saiz makin besar sbb dh 3rd trimester. mengeras masa dh hujung2 nk bersalin ni pun perkara biasa

2y trước

ouhh harini saya dah 35weeks 3day . perut saya rasa tak selesa pastu ulu hati rasa lemah dan mual" . perut pun dua tiga kali rasa nak berak pastu bercampur dengan rasa sakit lain tapi tak sakit sangat cuma tak selesa jer