berat baby

Normal ke 28 week berat baby 1.4kg ?

115 Các câu trả lời

Nrmal sbb kalau 1st bby lagi elok kecik sikit senang nak out kalau svd ( anggaran 2.5kg lbh )

Saya 30w..bby 1- 1.1kg...bby 2- 1.34kg😂..jauh plk lari dia

3y trước

sama 28w berat 1.4

hai awk semua..tumpang tanya. doktor suggest 28 week cucuk vaksin. xde kesan pada baby ke?

3y trước

2 weeks prgnncy pun i da cucuk da.. alhmdulilah xde apa pun..

Sy mse 33w hr tu scan kt doc pakar 2.3kg doc ckp normal je..tp sy pplk rse mcm bsr huhu

sye pon sme. .27w arito berat bby 1.45kg. .doktor kata bgus. .bby mbesr dgn normal. .

normal, lagi baik baby besar di luar daripada besar d dalam rahim, susah keluar nanti

Normal kot. Sb sy 29w scan bby 1.8kg

2y trước

Klu mcm ni, b’salin nty ikot due date mana sis? Ikot yg scan ke? Atau ikot date last period ya?

OK tu ,sya 32week 1.6kg doktor ckp baby sya kecik, tpi takda msalh normal je,

27 week ary tu sy da 1kg 200g doktor kata normal hari nie sy da genap 28week

Saya baby 1.2kg, tengok graf dia tanda betul2 atas line, means saiz normal