Ank sy 1 thn 3bln dh berhnti mnyusu, fm n susu kotak smue reject, berat xcntik, mkn pun ckit2 je.

Normal ke 1thn 3bln dh brhnti bf? Berat xcntik n kerap sakit, mkn pun kurang... Help me... Bagi susu dlm botol reject, susu kotak reject, sy dh buntu..

2 Các câu trả lời

btw puan boleh bagi baby cuba untuk makan sendiri, bersepah tu normal yg nasi segengam dia mgkin masuk 2 butir tu biase biar dia explore

4mo trước

Ok sis.. Skrg sy suap. Pun die dh xnk.. Bdn mkin susut.. Ssh aty btl