17 weeks

Normal ke 17 weeks kepala baby kt bawah + sy mmg byk berjalan & hari² turun naik tangga 4 tingkat.

15 Các câu trả lời

sama laa sy. hari2 turun naik tangga umah tingkat 4. tp masuk 17w ni tk scan lg tgok prkembgan bby lg. next week baru cek up dah alang2 kan. hihihi

3y trước

Saya 7 tgkat turun naik

saye naik turun tangga 2 tingkat tapi boleh 12 kali pasal saye kerja. jadi kadang pinggang sakit sangat nak buat gerak Ade solusi tak kak. pasal kedai tak de lift jadi kaki bengkak-bengkak musti konsumsi ape ye

9mo trước

Masa tidur, tinggikan kaki.. letak bantal

17w masih br..n bby masih bepusing2 kat dlm

Normal je doktor cakap sebab dia kecik lagi memang dia akan pusing2 kedudukan dia sebab semalam pergi scan doktor ckp normal

Awal lg. Ank sy pusing2 masa detail scan 19w. Dr kene kejar nk cari haha

sme la kite sis...trun naik tngga tingkat 4..😀xlrt dah rs...

Byk lg ruang sbb tu baby blh pusing2 lg..klu dh 30w lbh dh sendat..baby ssh nk pusing2

Boleh saya tanya...17w tu dh masuk 4bulan ke belum??

maaf klau 17week 2 hari boleh nampak jantina bby ke

2y trước

Boleh je sis tp nk lg tepat tggu 22week ke atas

Sama la kple mmg kt bawah lg dr ckp normal kecik lg