checkup weeks tak sama

is it normal kalau ikut period saya dah 11 weeks 6 days but check up kat kk still 11 weeks. beza 6 hari. sebelum ni dr kata if beza 3-4 hari is normal. saya risau sebab saya first baby jadi taktahu sangat 🥺 my period teratur. nnti baby akan ikut balik tarikh asal ke?

2 Các câu trả lời

dont worry ye sis .. normal tuh .. kalau scan pun kdg lari jgk .. itu kbykan due lari jauh dgn tarikh bersalin . kdg ada yg keluar awal . ada yg bby nak dok lama dlm perut mommy dia .. smpai overdue pun ada .. hehehe😅

Normal. 6 hari tu tak byk lari. Scan tu anggaran saja. Sy awal2 dlu kurang 6hari jgk tp masih ikut LMP EDD. Skg sy dh 33w, kalau ikut scan plk dah 34w3d 😅