11 weeks and pening

Hi is it normal if dah 11 weeks tapi still rasa pening teramat sangat, hari2 pening dan penat😢 muntah2 dah xde cuma still rasa loya😣#advicepls #pregnancy #pleasehelp

1 Trả lời

normal. mual loya ni bergantung pada badan seseorang. ada yg hilang dengan cepat ada yg berterusan sampai bersalin. ada yg tak kena langsung. apa2 pun tetap semangat dan positif. anggap ia salah satu ujian perjalanan yg perlu dihadapi sebagai seorang ibu.

3y trước

Thank you puan☺️ sekarang pun memang rasa semua xkena😣