rsaw

Normal kah..time mengandung 36 week tangan belah kanan kebas trus...smpai tk bole pegang apa"?

1 Trả lời

Normal dear. 🙂 kandungan semakin besar, bermaksud semakin banyak kalsium diserap oleh anak melalui tali pusat. Kalau dah samai kebas takrasa apa tu. Agak merisaukan. Awk kena cepat2 cari supplement kalsium sebagai tambahan untuk tpop kalsium awak. .sbb, antara komplikasi kurangnya kalsium pada ibu hamil adalah : ✔️ tulang jadi lebih rapuh ✔️gigi goyang - worst case, gigi akan tercabut ✔️ mommy akan rasa tak selesa sangat2 ✔️simpul biawak makin kerap terasa Jadi, qila sangat cadangkan mommy untuk cukupkan pengambilan kalsium at least 1200-1500mg sehari. Mommy boleh ambil ostematrix shaklee sbb satu pil ada 250mg kalsium. Mommy boleh ambil 3-4 bil sebelum tido. Bantu perlawasan juga. Nak tahu lebih detail. Contact qila terus ya.. http://www.wasap.my/+60163585235 IG: aqilahmuzainhealth.beauty Fb: Aqilah Muzain