X suka nasi

Normal kah klu kurang selera makan masa first trimester?

39 Các câu trả lời

Sy pn alami bnd yg sama. Tk boleh nk telan nasi, mee, kuew teow. Mkn buah, roti & susu jea utk isi perut.

Tiada masala tu klu tk mkn nasi normal untuk yg mengidam,biar sikit yg penting kerap kali mkn

Hehe sy mcm ni sampai da 3bln berat xnaik2, tiba2 je lepas tu start makan2 byk.. Sampai naik 17kg😅

normal..sya dlu pun mcm tu jgak mmg xnk mkn nsi...tpi skrg dh 28week alhamdulillah okay dh selera...

normal sis. saya dulu pun macam tu. makan muntah pula. masuk trimester 2 baru selera makan.

Normal. Sy bukan nasi saja, semua mknn dan minuman x lalu mkn. Berat badan drop banyak

5y trước

Sy pun mcm sis..risau je keadaan bby ni..huhu

sama la dengn sy..kurang selera mkn, lagi2 nasi tpi paksa juga la utk baby...

Saya tengah mengalaminya.. Lapar tapi kurang selera makan.. 😥

5y trước

8 weeks

sy dah trimester ke 2 ni msh x masuk nasi tp gantikn dgn mknn lain..

Nomal saya pn tk ske nasi smpi sekrang.. skee pada buahh je lebih

5y trước

Buah ape sis mkn ya .blh shared tak?...sy kurang mkn nasi... pregnant baru 6w..