8 weeks 5 days preg. tapi no morning sickness

Normal kah? Ada scan baby..jantung pun kuat..smua ok..tpi paling2 pun rasa mual ja. Mual pun tidak pasti dari duphaston atau pregnancy. Kadang2 pagi bangun tu.. tekak ja rasa loya tpi unsure kalau tu dari duphaston atau tidak

6 Các câu trả lời

Hye semua.. nak tanya ade ke yg pernah keluar lendir coklat macam keputihan tapi warna coklat kuantiti sikit sgt? boleh dikatakan setiap hari saya keluar macam tu.. takde rasa sakit perut cuma sebelum nie masa kandungan 5minggu saya pernah keluar darah berketul dr bagi ubat kuatkan rahim..time tu scan nampak kantung sahaja..

2y trước

hampir same macam saya, sy pon pernah bleeding tp sedikit next week ade spotting coklat 4 hari berturut-turut. minggu ni baru ambik Duphaston spotting takde. tp bila scan 8 minggu Dr kata nmpk kantung je dan kena repeat scan 2 minggu lg. takpe kita positive selagi Dr sahkn 🥲

Normal. First pregnancy dulu dari awal preg sampai bersalin takde morning sickness. Selera makan je macam jin sikit, asyik lapar je memanjang

Normal. Sy dr awal preggy x morning sickness. Rasa mcm biasa ja. Skrg ada beza sbb perut memboyot

Kalau x ada bleeding apa mkn jgk ubt ni xpakaa

suda beranak.. baby pun almost 2 thun suda 🤣

normal