Rasa mual loya

Nak tanya berapa lama ya rasa mual ni nk makan pun tekak rasa nk muntah tapi perut lapar..klau pergi kk doc bgi ubat tak

2 Các câu trả lời

mcm sy dulu ank 1st 3bln duk mual loya xde selera nk mkn🥹ni preggy ank second sil(nurse) syorkan sy amk veloxin utk hilang kn rsa pening mual2 loya,, alhamdulillah sesuai dgn sy

12mo trước

Veloxin tu apa

iya ada ubat angin dokter bagi. . tp sy x suka rasa dia werkk. . sy makan apa sy rasa lalu mkn je. . sy dah lama x mkn nasi makanan sy kismis brokoli dgn carrot itu jer la sy ratah

12mo trước

Sya mkn bihun tomyam ja..smala meratah carrot.