10 week 1 day

Normal kaa selalu muntah mual pening2 kepenatan . Dan tiada selera makan langsung setiap makan atau mengharum yg tak suka terus muntah normal kaa tu sbb saya first baa agak2 bila laa ya bole hilang smua tu,

11 Các câu trả lời

Normal sis... Sya after 5 weeks start da alahan, mual loya pening, lemas badan... Rsa nak demam pon ada... Rsa badan brangin sja... Kali pon kerap lenguh... Until now da msuk 15 weeks pon masi gak gtu... Sometime rsa nak nangis pon ada😂... Sabar ja lar.... 1st baby dlu ok ja... Xda alahan... Ni 2scnd baby cerewet plak... Ahahha

Normal sis. Tapi bila morning sickness tu ada berhenti, berbeza ikut individu. Ada yg kena masa 1st trimester sja. Ada yg sampai kandungan dah 7 bulan pun masih ada morning sickness. Ada yg tak ada langsung morning sickness. Apa2 pun, semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Normal sis .. Ad yg xlme 3 buln dh hilang ad yg smpi nk bersalin pn ad .. Sye ni dh 5 buln .. Masakan sye sndrii sye xleh MKN ... Fevert2 mknn pn xleh MKN nk munth .. Xde slere lngsng .. 2 org ank sye yg dlu 2 buln je PAS 2 ok dah .. Ni mcm lme pulak ... Hehehe

I feel you sis. Saya pon last year pda awal kehamilan mcm sis jgk.. alahan teruk sgt. Tu pon 1st month smpai lh 6 month.. 7 month baru ok..

5y trước

Nie post dah lama, masa 2 bulan pregnant skrg 28 weeks . Hilang alahan smua tu 4 bulan lebih

normal sis , sy mkn buah2an je .. tuupun daa nk kluar sy trus baring tahan muntah ..hehe , kjaa rmh smua pn suami yg tlg buatkn .

Normal. Sy pun nak makan apa2 semua xkena dengan tekak. Loya 24jam. 10weeks jgk. 😘

14week~ masih lg loya2 .. sakit kepala ~ bertabah aje lah .. hrap alahan cpt hilang

5y trước

Skrg 28 weeks 😁 nie post dah lama dah masa 2 bulan lg pregnant

Yup normal. Nanti by 16 weeks mcm tu should be ok dah. Hang on ok mommy, sabar byk2.

5y trước

Tq sis, semangat terus saya 😊

biasa terjadi alahan mcm sy mmg trukk mkn pun x lalu ,hihi sbarr jelaahhh

Normal . 18weeks pon still ade rasa kdg2 tapi kurang la sikit pada mula2

5y trước

Saya skrg sis dah 28 weeks 😁