Cara tidur

Normal ka tidur telentang masa mengandung sbb saya sblum sllu mgiring kanan atau kiri..xp bila tjaga tgok2 dah tlentang😅btw saya jenis tidur lasak sikit..risau sbb skrg dah 5month preggy#bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

Its okayy. Cuma pastikan time tido tuu mmg mengiring.... Nnt da masuk 7+ bulan tido tk bergerak 😂 perut berat... plus akan bangun utk kencing so boleh elak tidur terlentang.

4y trước

Memang.. selalu jugaa curi baring tlentang dlm 5 minit mcmtuu 😂