Tak Lalu Makan Nasi

Normal ka prgnant x lalu mkan nasi?

29 Các câu trả lời

Ad je yg cmtu...boleh mkn bnde lain like oat...something heavy...utk kenyang..mkn mee ke spagetti ke..char kuey teow

Norml je sis..sy dlu time pregy xleh mkn ape..minum pn mnth kua balik..alhmdulillah bby kua sihat

Sy.. Dh 9 hri x mkn nsi.. Lemau rasa. Lapar sngt2.. Tp hmpir semua mknn x leh masuk mulut n tekak

Normal sis. Saya pun tak lalu. Buat rasa2 je sbb da lama sgt tk mkn nasi. Paksa je makan haha

Normal sya msuk 4bulan bru ade selera nk mkn nsi sblm nie roti kuih mee jela blh msuk

Normal sis.. Sy pon xmkn nasi smpi 5hr, sy bnyk mkn sayur bayam n buah²an shja.. ☺

normal..tapi kena makan juga untuk tenaga awak and baby yang dikandungkan.

Normal, cari lah makanan yang boleh mengenyangkan. Ganti nasi.

Normal,mcm saya suka mkn mee2 nasi ni xlalu langsung

Byk mkn buah sayur , nnti lama2 ok jd lalu blik nsi.