13 Weeks

Normal ka masok week ni dh kencing rasa nak kencing lg sbb sblm masok week 13 ni kerap kencing tp jarak sikit la.

80 Các câu trả lời

Sama, kalau muntah kadang2 terkencing padahal dah kencing

2y trước

eh sama lah...hbis basah seluar2..nak keluar mmg pakai pad overnight..kalau x mmg xjd ape lah..

saya kandungan 7 week 4 day kejap kejap nak kencing. lagi lagi time hujan, terlalu kerap pergi tandas.

hai nak tanya, normal ke kalau dr 8weeks skg da 11weeks rasa sakit pada punggung belah kiri ya?

2y trước

sama.. sy pon rasa sakit pggang ngn pggung belah kiri...dri week 10.. skrg week 13.. mgkin kurang. tpi pggang mmg kalo dh baring tu.. nk bangun.. sakitt oi

normal.. sy pun asyik nk kcing je mnum air skit2, klau nk kcing mcm x bleh nk tahan dh 😁

sama.. asyik nk g toilet aja. 😂

normal jgk sis . sy bru bape week pun da kerap² kencing smpai rasa nk tido terus dlm tandas ..

norml sy 9week asyik kncg je bru ni ge klnk alhmdllh hb sy oke bnyk minum air msk dn air bali

Normal sis nak2 yg mommy berkerja baru keluar dri tandas. X sampai 5 minit nk kencing lagi

normal.. tapi paling baik kasih tahu dekat nurse masa check up... Takut kencing tak lawas.

macam simptom kencing kotor tu. sy pon kerap kene. kene mnum byk air barli dan air suam.