Rasa Nk kencing tpi air kencing x keluar Normal ka???

Saya first pregnant sekarang dh 13 week , rasa nak kencing sgt tpi bila pi tandas x keluar pun, ada spa ii pengalaman x? Saya takut 😰

10 Các câu trả lời

Mungkin sbb kencing kotor sis , sy haritu kena jugak. Sy minum ubat doktor bagi masatu utk 5 hari . Air barli beli kat kedai mamak tu pun bagus untuk kencing kotor . Amalkan minum barli selama seminggu, inshaAllah kencing lawas .

Saya kena mcm tu skrg. Rasa tak puas kencing. Macam nak kencing lg tapi takde air kencing pun yang keluar. Tapi tak sakit pun. Rasanya kurang air masak.

bykkan minum air masak & boleh try mkn yogurt. yogurt bgus utk mslh kncing ktor ni. bhya klau kcing ktor. bby bleh dpt infection. smoga cpt smbuh.

sama sy pon nak kencing tp xkeluar nilu sgt xkeluar air kencing tu.. doc ada bg ubat kencing kotor sy mkn 2kali 2kali tu juga muntah

Tak keluar tu ada rasa sakit tak dekat ari2? Kalau sakit tu dah kena kencing kotor. Kena banyak minum air kosong

Banyak kan minum air masak . Sehari 2botol besar . Dan makan benda2 sihat

saya lah tu sis. kencing Kotor doktor ckp. kene minum air bnyk2

Debydration rasanya ni. Kena jumpa doktor.

mybe sebab kencing kotor kot sis

myb urine infection